Hírek


Az MKKE közleménye a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválról

Az immáron 27. alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a nemzetközi könyves világ jegyzett eseménye, a térség meghatározó szakmai és kulturális fóruma.

Tovább

Szlovák díszvendégség a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

Néhány év után ismét reflektorfénybe kerül Magyarországon a szlovák irodalom. Az idei Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendége Szlovákia lesz.

Tovább

Szeptember 29-én 12:00-kor nyitja kapuit a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

Az immáron 27. alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál térségünk meghatározó szakmai és kulturális fóruma. A Fesztivál a Millenárison, igényes környezetben, könnyen megközelíthető, központi helyen, megújult kiállítóterekkel várja a látogatóit a Fogadóban (G épület), az Üvegcsarnokban (D épület) és a Millenáris parkjában.

Tovább

Jelentkezési felhívás a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése 2022. szeptember 29. és október 2. között rendezi meg a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, amelyre szeretettel várjuk jelentkezésüket. A Könyvfesztivál fókuszába ezúttal Szlovákia magyar és szlovák nyelvű irodalma, annak magyarországi reprezentációja kerül. Díszvendégként pedig a Nobel-díjas Szvetlana Alekszijevics-et  köszönthetjük. Rajta kívül más ismert külföldi szerzők is megtisztelik részvételükkel a fesztivált.

Tovább

27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

A megszokott, de megújult helyszínen, a Millenárison nyitja meg kapuit 2022. szeptember 29-én a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál.

Tovább